Problem with autocomplete and informix

Note: please leave bug reports and feature requests on

Problem with autocomplete and informix

Postby dvandaele » Tue Nov 20, 2012 8:04 am

dvandaele
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 20, 2012 7:40 am

Re: Problem with autocomplete and informix

Postby Serge » Tue Nov 20, 2012 8:38 am

Yep, it is a bug. Autocompletion processor was refactored in 2.0. Informix driver is a rare case because it doesn't support quoting of identifiers.

We will release hotfix version on the next week, it wil include fix of this bug.

Thanks for report!
Serge
 
Posts: 1526
Joined: Sat Feb 26, 2011 8:24 pm
Location: SPb

Re: Problem with autocomplete and informix

Postby dvandaele » Tue Nov 20, 2012 1:50 pm

Hi Serge,

Thanks a lot, I'll try this fix next week.

regards
dvandaele
dvandaele
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 20, 2012 7:40 am

Re: Problem with autocomplete and informix

Postby Fred_C » Fri Nov 30, 2012 1:15 pm

Hi all !
I have the same problem with an Informix database connexion ! :(
Do you know when the fix will be available ?
Thanks for your works !
Fred_C
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 30, 2012 1:08 pm

Re: Problem with autocomplete and informix

Postby Serge » Fri Nov 30, 2012 1:59 pm

Hello!

Did you try 2.0.3 version?
If yes and autocomplete still doesn't work could you post an error stack here?

Thanks!
Serge
 
Posts: 1526
Joined: Sat Feb 26, 2011 8:24 pm
Location: SPb

Re: Problem with autocomplete and informix

Postby Fred_C » Fri Nov 30, 2012 4:36 pm

Yes it works fine ! Great !
I checked for the new version by the "check for update " in help menu this morning but nothing :)
I should have to check the web site ! :)
Thanks !
Fred_C
 
Posts: 2
Joined: Fri Nov 30, 2012 1:08 pm


Return to Support



Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 33 guests