'routines' option for database export

Feature requests and their debate

'routines' option for database export

Postby codebling » Thu Oct 01, 2015 10:22 pm

When exporting a database, it seems as if there is currently no way to export stored procedures. That would be nice. Like rice, but not mice.
codebling
 
Posts: 79
Joined: Tue May 22, 2012 4:15 pm

Re: 'routines' option for database export

Postby codebling » Thu Oct 01, 2015 10:23 pm

For mysql, this is accomplished on the command line with the —routines option
codebling
 
Posts: 79
Joined: Tue May 22, 2012 4:15 pm

Re: 'routines' option for database export

Postby Serge » Fri Oct 02, 2015 10:24 am

Agreed. I'll add this option in the next version.
Serge
 
Posts: 1526
Joined: Sat Feb 26, 2011 8:24 pm
Location: SPb


Return to Feature Requests



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests