3.5.4 - "empty query string" error msg

Note: please leave bug reports and feature requests on

3.5.4 - "empty query string" error msg

Postby Chris » Mon Nov 23, 2015 9:28 am

Hi all,

since the hotfix update I get the mentioned error msg for some of my scripts (just appears in the bottom left corner of the result set).

Those scripts were running properly before the update (before I was using 3.5.3).

Is that an known issue?

Cheers,
Chris

PS. I'm working with Postgre
Chris
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:26 am

Re: 3.5.4 - "empty query string" error msg

Postby Chris » Mon Nov 23, 2015 12:57 pm

ok, found the reason (bug?): it only appears when the the semicolon is the very last sign in my script...
Chris
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:26 am

Re: 3.5.4 - "empty query string" error msg

Postby Serge » Mon Nov 23, 2015 1:54 pm

Hi,

Thanks for report, but I can't reproduce that.
Could you post a short script example where it is reproducible?
Serge
 
Posts: 1526
Joined: Sat Feb 26, 2011 8:24 pm
Location: SPb

Re: 3.5.4 - "empty query string" error msg

Postby Chris » Tue Nov 24, 2015 10:09 am

Hi,
somehow today the problem won't appear... same script :shock: can't reproduce right now...

thats how the error msg looked: Image
Chris
 
Posts: 3
Joined: Mon Nov 23, 2015 9:26 am

Re: 3.5.4 - "empty query string" error msg

Postby Serge » Sat Nov 28, 2015 1:43 pm

I did reproduce this bug.
Fill will be in the next version.
Thanks for report!
Serge
 
Posts: 1526
Joined: Sat Feb 26, 2011 8:24 pm
Location: SPb


Return to Support



Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 12 guests